Oproep voor alle jeugd uit Lingewaard!!! Wil jij na de vakantie komen badmintonnen? BC Gendt speelt gewoonlijk op woensdagavond, maar we bieden nu aan op vrijdag te komen in Sporthal Walburgen in Gendt van 19.30 tot 20.30 uur vanaf 30 augustus. Meld je aan via info@bcgendt.nl of via onderstaand formulier.

Vanuit de gezamenlijke badmintonverenigingen in Lingewaard wordt voor de schoolgaande jeugd een wekelijkse training aangeboden en deze start vrijdagavond 30 augustus van 19.30 tot 20.30 uur in Sporthal Walburgen in Gendt. Na de vakantie dus!

Zowel de kernen Gendt, Huissen en Bemmel hebben een eigen badmintonvereniging. Sinds vorig jaar hebben wij regelmatig met elkaar contact. We zijn competitief gezien elkaars concurrent, maar intussen nemen we ook de eerste stappen om meer samen te werken. We bekijken hoe wij om willen gaan met het teruglopende ledenaantal, de behoefte aan trainingen, maar we bekijken ook de mogelijkheden voor uitwisselingen en of we samen andere activiteiten kunnen doen.

Onder het motto ‘Samen sta je sterker’ is daarom ook deze training tot stand gekomen. Een trainster zal de aangemelde jeugd onder haar hoede nemen en de fijne kneepjes van deze intensieve sport, die juist in de vakantie vaak op het strand of de camping gespeeld wordt, bij te brengen. In een gezellige ontspannen sfeer zullen de kinderen dan ook de technische kant, maar ook de spelregels en tactieken leren.

Inschrijven kan door je aan te melden bij de vereniging die het dichtst bij jou in de buurt is, namelijk: Badmintonclub Gendt, Huissense Badminton Club of Badmintonclub Bemmel. Meer informatie over deze clubs vindt je op de websites.

Wil je als “senior” meespelen? Ook dan ben je van harte welkom bij een van de verenigingen.

Wil je je kind aanmelden of wil je meer informatie? Vul dan onderstaand formulier in en dan nemen wij contact met je op.

Oproep aan jeugd uit Lingewaard!
Getagd op: