Jij koopt online – de club krijgt een extraatje!

Nieuwsafbeelding

Uiteraard steunen wij onze lokale en regionale ondernemers en willen we iedereen vooral stimuleren grotere en kleinere aankopen lokaal te doen. Denk daarbij vooral aan onze sponsoren! Het zijn immers de lokale ondernemers die tijdens het Clubtoernooi en met aankoop van Kerststerren zorgen voor ondersteuning en zij die bereid zijn om kleding voor de competitiespelers te sponsoren. Ook zijn zij het die tijdens het Kersenfeest en de feestdagen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid.

Mocht je echter toch besluiten online een aankoop te doen kan je met één muisklik onze vereniging een extraatje bezorgen. Ja je leest het goed!. Als je een online aankoop doet bij bijvoorbeeld Bol.com, CoolBlue, About You of andere populaire webwinkels kan je met één extra muisklik er voor zorgen dat Badmintonclub Gendt een commissie krijgt. 

Je betaalt zelf geen cent extra voor je aankoop, maar omdat deze webwinkels provisie geven aan websites die doorverwijzen naar hun webwinkel ligt er een mogelijkheid voor onze vereniging om een deel van deze provisie te ontvangen.

Hoe werkt dat dan precies? BC Gendt heeft bij Sponsorkliks een eigen web-pagina aan laten maken waarop alle deelnemende webwinkels zichtbaar zijn en dat zijn er echt een hoop! Zoals gezegd zitten hier grote namen bij zoals Bol.com, en bijvoorbeeld ook Thuisbezorgd.nl. Door hier op de webwinkel van jouw keuze te klikken ga je vervolgens online shoppen zoals je dat altijd al doet, met uiteindelijk één verschil: geheel automatisch en zonder enige moeite krijgt BC Gendt een provisie van enkele procenten van het aankoopbedrag. Uiteraard krijgen wij geen inzicht in details over aankopen en namen van shoppers; wij krijgen simpelweg de provisie gestort op onze bankrekening.
Is het echt zo simpel? Ja, dat is echt alles!
Kost het mij echt geen geld of moeite? Nee, je betaalt geen cent meer voor je online aankoop. Alle aanbiedingen van de webwinkels zijn gewoon beschikbaar. Je hoeft geen extra stappen te doorlopen of gegevens in te vullen tijdens het online shoppen of afrekenen. Omdat je via onze eigen webpagina van Sponsorkliks naar de webwinkel bent gegaan weten ze dat wij de provisie moeten krijgen.
Krijg ik vervolgens allemaal ongewenste reclame? Nee. Jouw e-mail adres is alleen bekend bij de webwinkel van jouw keuze en niet bij Sponsorkliks. Je krijgt dus alleen e-mails van de webwinkel die je ook zou krijgen als je zonder Sponsorkliks zou hebben besteld.
Is dit gebonden aan een actieperiode? Nee, dit werkt het hele jaar door. Dus sla onze Sponsorkliks-pagina op als favoriet zodat bij elke pizza via Thuisbezorgd.nl of die mooie jas van Superdry de vereniging een extraatje krijgt!
Top, ik doe mee! Heel fijn!Ga naar onze Sponsorkliks pagina en start vanaf daar voortaan al jouw online shopping. Dit kan op je PC maar uiteraard ook op jouw tablet of mobiel.

Nieuw bij SponsorKliks: Spoedtest
Dankzij Spoedtest kun jij met een gerust hart naar je werk en/of met je gezin op reis!

Ze betalen hoge commissies als je via SponsorKliks boekt:
– Bij een antistoffentest € 7,- commissie
– Bij een snel- of PCR test € 23,- commissie

Sponsor BC Gendt gratis en bezoek Spoedtest via deze link:
https://www.sponsorkliks.com/link.php?club=11149&shop_id=3671&so=fbp

SponsorKliks