Jij koopt online – de club krijgt een extraatje!

Nieuwsafbeelding

Uiteraard steunen wij onze lokale en regionale ondernemers en willen we iedereen vooral stimuleren grotere en kleinere aankopen lokaal te doen. Denk daarbij vooral aan onze sponsoren! Het zijn immers de lokale ondernemers die tijdens het Clubtoernooi en met aankoop van Kerststerren zorgen voor ondersteuning en zij die bereid zijn om kleding voor de competitiespelers te sponsoren. Ook zijn zij het die tijdens het Kersenfeest en de feestdagen zorgen voor extra sfeer en gezelligheid.

Mocht je echter toch besluiten online een aankoop te doen kan je met één muisklik onze vereniging een extraatje bezorgen. Ja je leest het goed!. Als je een online aankoop doet bij bijvoorbeeld Bol.com, CoolBlue, About You of andere populaire webwinkels kan je met één extra muisklik er voor zorgen dat Badmintonclub Gendt een commissie krijgt. 

Je betaalt zelf geen cent extra voor je aankoop, maar omdat deze webwinkels provisie geven aan websites die doorverwijzen naar hun webwinkel ligt er een mogelijkheid voor onze vereniging om een deel van deze provisie te ontvangen.

Door jullie aankopen in de afgelopen maanden heeft BC Gendt een eerste betaling ontvangen!!!   SponsorKlikken werkt dus echt en  BC Gendt ontvangt commissie.    Shop online via https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11149&so=fbp en sponsor BC Gendt gratis!   Download de app om de dag na jouw aankoop te zien hoeveel commissie jouw aankoop ons heeft opgeleverd. Jouw aankoop is anoniem, alleen de winkelnaam en het betaalbedrag is te zien.   Hoe werkt gratis sponsoren?
Als jij via bovenstaande of onderstaande link iets koopt dan ontvangt BC Gendt commissie. In de link is namelijk ons ID opgenomen, zodat SponsorKliks weet aan wie ze geld moeten overmaken. Jij betaalt dezelfde prijs als je direct naar de webwinkel zou gaan, vandaar dat het gratis sponsoren wordt genoemd.
  Bekijk de andere winkels op de SponsorKliks-pagina van BC Gendt via: https://www.sponsorkliks.com/products/shops.php?club=11149&so=fbp
SponsorKliks