I.v.m. het coronavirus wordt er momenteel niet getraind in Sporthal Walburgen, want binnen sporten is voorlopig tot 1 september niet toegestaan!

Op dit moment wordt bekeken, omdat buiten sporten voor de jeugd en vanaf 11 mei voor volwassenen weer is toegestaan, om bij Walburgen zwembad één of twee mobiele badmintonnetten te gaan plaatsen bij voldoende interesse. Mocht er voldoende interesse zijn zullen wij hierover in overleg gaan met Walburgen Beweegt.

****************

Sportprotocollen

In samenwerking met sportbonden, gemeenten en RIVM heeft NOC*NSF is een •Algemeen sportprotocol NOC*NSF & Posten sportprotocol opgesteld, voor buiten sporten.

Op basis van dit protocol heeft Badminton Nederland een specifiek badmintonprotocol opgesteld. Dit protocol kunnen worden gebruikt om activiteiten op een verantwoorde manier voor te bereiden en om hierover in gesprek te gaan met de gemeente. • Badminton sportprotocol

Badmintontraining jeugd (t/m 12 jaar)

Badminton Bootcamp jeugd (13 t/m 18 jaar)

****************

Training in Sporthal Walburgen

Met ingang van het nieuwe seizoen 2020-2021 wordt getraind door zeer ervaren trainer Humphry van Blommestein van 19.30 tot 20.30 voor competitiespelers en jeugd en tussen 20.30 en 21.30 voor recreanten.

Voor vragen kunt u contact opnemen met het secretariaat:
Ilse van der Westen, tel. 0613155190 of info@bcgendt.nl