Graag willen we als Badmintonclub Gendt natuurlijk gesponsord worden, om onze leden net dat aan te bieden wat het leuk maakt om te badmintonnen zonder dat er gelijk een hoge contributie tegenover staat. Sportmogelijkheden voor jeugdleden is dit jaar ons doel en activiteiten kunnen neerzetten voor Gendt en omgeving. Nieuw dit jaar is dat recreanten ook een goede trainer hebben en je dus als nieuw lid veel van kan leren.

Als ondernemer kies je het liefst een sport die bij je past
Een sportclub sponsoren kan heel interessant zijn als je als ondernemer opereert op een lokale markt, maar het kan natuurlijk ook een gunst zijn naar je buren of omdat je simpelweg badminton een leuk spelletje vindt of dat de clubkleuren geel en blauw passen bij je logo. Wil je als ondernemer een sportclub sponsoren, kies dan een sport die bij je past!

T-shirts, Beachflag, Website, Nieuwsbrief?
Natuurlijk kunnen we dit bieden en dat is natuurlijk van harte welkom!
Zeker onze competitieteams hebben momenteel nieuwe T-shirts nodig.

Om echter als sponsor er uit te halen wat er in zit, vragen we u als ondernemer zelf het initiatief te nemen om dit zeer interessante podium op een goede manier in gebruik te nemen. Want veel mensen voelen zich nauw betrokken bij de club en komen er iedere week. Bovendien brengen die mensen hun sociale netwerk mee; zij hebben buren, familie, vrienden en kennen via de school van hun kinderen weer andere ouders. En dan komen daar de bezoekende sporters die ‘uit spelen’ en hun netwerk nog bij. Dus pak je het slim aan, dan bereik je via de lokale sportclub al gauw zo’n 25.000 mensen.

Bedenk een interactieve sponsoractie
Wil je echt iets bereiken met je sportsponsoring, dan moet je een interactieve sponsoractie bedenken. 

“Ben je bijvoorbeeld een bakker, dan kun je met ons als sportclub afspreken dat jij voor de helft van het geld de broodjes t.b.v. een toernooi of open dag levert. Dat is dan een sponsoring in natura. Je spreekt af dat de broodjes mooi worden klaargemaakt met lekkere kaas en salades er op en in een speciaal zakje worden verkocht. Mensen die met dat zakje naar de winkel komen, krijgen dan korting op een brood of een zak krentenbollen. Bovendien betaal je aan de club voor ieder zakje dat wordt ingeleverd 1 of 2 euro extra sponsorgeld.”

Sportsponsoring is maatschappelijk ondernemen
Net als veel grote bedrijven vragen steeds meer ondernemers en MKB’ers zich af hoe zij hun bedrijf kunnen verduurzamen. Er wordt vaak vergeten dat duurzaam ondernemen naast ‘Planet’ ook ‘People’ is. Investeren in mensen, is ook duurzaam ondernemen.

Sponsor je ons als lokale sportvereniging, dan draag je bij aan een betere, en letterlijk gezondere samenleving. En combineer je duurzaamheid met je sponsoractiviteiten, dan spreekt dat mensen direct aan. Het is dan wel belangrijk om er over te communiceren, want dat wordt vaak vergeten. Hierbij denken we bijvoorbeeld aan een winkeliersvereniging die dan middels een raamsticker kan laten zien dat zij duurzaam ondernemen en verbonden zijn met ons als sportclub.

Laat van u horen via info@bcgendt.nl of bel naar het Secretariaat op 06-13155190.